Tokat Deprem - Zxosqa1o6bmrkm : Merkez üssü tokat'ın niksar ilçesi olarak belirlendi.

Kandilli rasathanesi, tokat'ta 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini kaydetti. Depremle ilgili afad'dan yapılan açıklamada, "tokat'ın niksar ilçesinde saat 19.09'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Afad, tokat niksar'da 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremle ilgili afad'dan yapılan açıklamada,
98yrwsssg0sgcm from www.yenikonya.com.tr
Merkez üssü tokat'ın niksar ilçesi olarak belirlendi. Afad'dan yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği . Tokat i̇li ile erbaa, niksar ve reşadiye ilçeleri de kaf üzerinde bulunmaktadır. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem ordu'nun akkuş, ünye, çaybaşı, i̇kizce, aybastı, kabataş, . Depremle ilgili afad'dan yapılan açıklamada, "tokat'ın niksar ilçesinde saat 19.09'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı .

Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremle ilgili afad'dan yapılan açıklamada, "tokat'ın niksar ilçesinde saat 19.09'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Afad, tokat niksar'da 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Tokat i̇li ile erbaa, niksar ve reşadiye ilçeleri de kaf üzerinde bulunmaktadır. Deprem bugün 21 eylül salı 2021 tarihinde saat 19:09 'da meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği . Kandilli rasathanesi, tokat'ta 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini kaydetti. Deprem ordu'nun akkuş, ünye, çaybaşı, i̇kizce, aybastı, kabataş, . Merkez üssü tokat'ın niksar ilçesi olarak belirlendi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre saat 19.09'da tokat'ın niksar . Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem bugün 21 eylül salı 2021 tarihinde saat 19:09 'da meydana geldi. Son dakika deprem haberlerine göre; Depremi tokat yöresinde büyük can kayb› ve y›k›ma neden olmufltur. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Deprem ordu'nun akkuş, ünye, çaybaşı, i̇kizce, aybastı, kabataş, .

Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ljedsywfkhikvm
Ljedsywfkhikvm from img-s1.onedio.com
Afad, tokat niksar'da 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tokat i̇li ile erbaa, niksar ve reşadiye ilçeleri de kaf üzerinde bulunmaktadır. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Kandilli rasathanesi, tokat'ta 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini kaydetti. Deprem bugün 21 eylül salı 2021 tarihinde saat 19:09 'da meydana geldi.

Kandilli rasathanesi, tokat'ta 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini kaydetti.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Deprem ordu'nun akkuş, ünye, çaybaşı, i̇kizce, aybastı, kabataş, . Deprem bugün 21 eylül salı 2021 tarihinde saat 19:09 'da meydana geldi. Depremle ilgili afad'dan yapılan açıklamada, "tokat'ın niksar ilçesinde saat 19.09'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika deprem haberlerine göre; Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre saat 19.09'da tokat'ın niksar . Afad'dan yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği . Depremi tokat yöresinde büyük can kayb› ve y›k›ma neden olmufltur. Merkez üssü tokat'ın niksar ilçesi olarak belirlendi. Afad, tokat niksar'da 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi açıklamasında bulundu.

Depremi tokat yöresinde büyük can kayb› ve y›k›ma neden olmufltur. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre saat 19.09'da tokat'ın niksar . Afad'dan yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği . Kandilli rasathanesi, tokat'ta 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini kaydetti.

Afad, tokat niksar'da 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. E4sjtlw0ezy8xm
E4sjtlw0ezy8xm from foto.haberler.com
Afad'dan yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği . Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili afad'dan yapılan açıklamada, "tokat'ın niksar ilçesinde saat 19.09'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü tokat'ın niksar ilçesi olarak belirlendi. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan aktarılan bilgiye göre saat 19.09'da tokat'ın niksar . Kandilli rasathanesi, tokat'ta 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini kaydetti. Depremi tokat yöresinde büyük can kayb› ve y›k›ma neden olmufltur.

Depremle ilgili afad'dan yapılan açıklamada, "tokat'ın niksar ilçesinde saat 19.09'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremi tokat yöresinde büyük can kayb› ve y›k›ma neden olmufltur. Afad'dan aktarılan bilgiye göre saat 19.09'da tokat'ın niksar . Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, tokat niksar'da 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Deprem ordu'nun akkuş, ünye, çaybaşı, i̇kizce, aybastı, kabataş, . Afad'dan yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği . Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem bugün 21 eylül salı 2021 tarihinde saat 19:09 'da meydana geldi. Tokat i̇li ile erbaa, niksar ve reşadiye ilçeleri de kaf üzerinde bulunmaktadır. Tokat'ın niksar ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, tokat'ta 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini kaydetti. Depremle ilgili afad'dan yapılan açıklamada, "tokat'ın niksar ilçesinde saat 19.09'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü tokat'ın niksar ilçesi olarak belirlendi.

Tokat Deprem - Zxosqa1o6bmrkm : Merkez üssü tokat'ın niksar ilçesi olarak belirlendi.. Afad'dan yapılan açıklamada deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği . Afad, tokat niksar'da 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi açıklamasında bulundu. Tokat i̇li ile erbaa, niksar ve reşadiye ilçeleri de kaf üzerinde bulunmaktadır. Afad'dan aktarılan bilgiye göre saat 19.09'da tokat'ın niksar . Kandilli rasathanesi, tokat'ta 19.09'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini kaydetti.