Τραγουδιστησ Κοκαινη : Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - Βρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη - Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Στη σύλληψη του τραγουδιστή αλέξη πρεβενά για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - Î'ρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη
Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - Î'ρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη from www.patrisnews.com
Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και . Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια για κοκαΐνη. Στη σύλληψη του τραγουδιστή αλέξη πρεβενά για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι .

Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Στη σύλληψη του τραγουδιστή αλέξη πρεβενά για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια για κοκαΐνη.

Στη σύλληψη του τραγουδιστή αλέξη πρεβενά για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο .

Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - Î'ρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη
Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - Î'ρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη from www.patrisnews.com
Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια για κοκαΐνη. Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Στη σύλληψη του τραγουδιστή αλέξη πρεβενά για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Στη σύλληψη του τραγουδιστή αλέξη πρεβενά για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια για κοκαΐνη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και . Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε.

Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, .

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - Î'ρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη
Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - Î'ρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη from www.patrisnews.com
Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και . Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια για κοκαΐνη.

Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και .

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια για κοκαΐνη. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Στη σύλληψη του τραγουδιστή αλέξη πρεβενά για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε.

Τραγουδιστησ Κοκαινη : Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - Î'ρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη - Πρώην παίκτης του the voice έγινε γνωστό πως συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.. Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά στο όχημα της συζύγου του τραγουδιστή έπειτα από επικοινωνία με μηνύματα και . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια για κοκαΐνη. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός τραγουδιστή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε.